Pramenovi uz pomoć Decolor B Shimmera: učinak osunčane kose!

Pramenovi uz pomoć Decolor B Shimmera: učinak osunčane kose!

Predstavljamo vam nov način izrade pramenova -znatno brži, koji se radi na suhoj kosi a ostavlja dojam osunčane kose!

Poznati talijanski laboratorij za istraživanja – Framesi – osmislio je jednostavan i inovativan proizvod s revolucionarnim rezultatima – Decolor B Shimmer – tekući izbjeljivač nove generacije koji se ne ispire i pomoću kojeg radimo jako lijepe pramenove. Učinkovit je na prirodnoj kao i na bojanoj kosi, samo se ne savjetuje  koristiti ga na blajhanu kosu.

Cijena: oko 20 kn za nekoliko tankih pramenova kose

Decolor B Shimmer posvjetljuje do dva tona i koristi se na suhoj kosi nakon stiliziranja, za savršen izgled sa sjajnim 3D kontrastima. Kako?

 

 

 

 Pramenovi uz pomoć Decolor B Shimmera

  1. sredstvo Decolor B Shimmer nanese se na čist, suh pramen kose 
  2.  uz pomoć pegle za kosu posvijetli pramen i do dva tona.

Sredstvo nije agresivno kako može zazvučati, jer je brzo. Daje izgled prirodno osunčanih pramenova.  Zanimljivo je rješenje i za muškarce koji žele nenametljo prošaranu kosu s pramenovima (efekst kao da su bili na plaži).

 

Pogledajte video na talijanskom jeziku, title je na engleskom – no sve će vam biti jasno i već čujemo kako nam zvoni telefon jer želite svoj termin u Remiju i nove pramenove!

Author Info

Frizerski salon Remi

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori