U NAŠOJ PONUDI ZA NJEGU MUŠKARCA: MNLY KOZMETIKA

U NAŠOJ PONUDI ZA NJEGU MUŠKARCA: MNLY KOZMETIKA

Proizvode odličnog domaćeg branda MNLY koristimo u našem salonu za njegu kose, vlasišta i brade muškaraca.

U ponudi, sada već popularne kozmetike, MNLY su ovi odlični proizvodi:

ANTI GREY KOLEKCIJA – PROTIV SIJEDIH – anti-grey kolekcija s crnim nano ugljikom za instantno prekrivanje sijedih, te postupnu repigmentaciju korijena.

Proizvodi (3 proizvoda): tonik za dugu i tonik za kratku kosu, šampon (pokriva 75 % sijedih nakon 5 pranja).

MNLY KOZMETIKA ZA MUŠKARCE

HAIR GROWTH – RAST KOSE – revolucionarna formula za rast kose sadrži aktivne sastojke koji istovremeno djeluju na uzrok i posljedicu.

Proizvodi (3 proizvoda):  šampon za rast kose, tonik za rast kose, hidrantna krema i aftershave za jačanje i rast brade.

KADA SIJEDIMO I ŠTO IH UZORKUJE?

Prve sijede vlasi dobivamo u 30-im godinama, a pretpostavka je da će većina muškaraca do svoje 50-e godine imati 50% kose u sijedima. Sijeda vlas je vlas koja je radi prestanka produkcije melanina izgubila pigmentaciju – pa je postala bijela ili siva.

Prehrambene navike i hormoni mogu utjecati na promjenu boje kose, kao i količina stresa pod kojim se nalazimo na dnevnoj bazi – no najveću predispoziciju za preuranjeno ili ubrzano sijeđenje dobivamo genetski; ako su vam roditelji posijedili mladi, velika je vjerojatnost da ćete i vi.

Author Info

stefani

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori