Revolucionarni uređaj iTeraCare od rujna u našem salonu za tretiranje problema gubitka kose, ćelavosti i za poticanje rasta kose!

Revolucionarni uređaj iTeraCare od rujna u našem salonu za tretiranje problema gubitka kose, ćelavosti i za poticanje rasta kose!

Iako se mnogi muškarci poprilično dobro nose sa sve većim gubitkom kose, sasvim je razumljivo da nekima ta pojava nikako ne odgovara pa tako čitamo o odlascima u Istanbul na presađivanje kose. Nastojeći doskočiti ovom problemu na jedan znanstven i inovativan način, nabavili smo vrlo vrijedan i koristan uređaj iTeraCare koji se pored poboljšanja zdravalja organizma, koristi i za ljepotu i problema gubitka kose.

Naravno, kako smo mi frizerski salon, nas je privukao utjecaj uređaja na mikrocirkulaciju i poticanje rasta kose te smanjivanje gubitka kose.

Uređaj iTeraCere radi po principu teraherca i koristi se za fizioterapiju na način da vraća tijelu prirodnu moć samoliječenja. Teraherc valovi vibriraju na istoj frekvenciji kao normalne stanice tijela.

Možemo pojednostaviti i reći kako uređaj „aktivno otkriva i uklanja loše, bolesne stanice tijela zadržavajući i štiteći zdrave stanice“ istodobno pomažući tijelu da se samoiscijeli.

„Medicina budućnosti bit će medicina frekvencija.“ – poznata je Einsteinova rečenica

Budući da istočnjačka filozofija drukčije gleda na ljudsko tijelo, ne čudi da je uređaj nastao u Kini pred nekoliko godina, no bio je previše skup za široku uporabu. Nakon niza istraživanja i dobivanja certifikata (ima i EU certifikat), proširila se njegova uporaba širom svijeta.

Pogledajte animirani video o uređaju.

iTeraCare -DJELOVANJE UREĐAJA 5 U 1:

  1. aktivira i „popravlja“ stanice tijela
  2. poboljšava mikrucirkulaciju
  3. čisti meridijane
  4. detoks limfnog sistema
  5. uklanja višak vode iz tijela

Upravo prve dvije točke su nam važne za naš tretman poticanja rasta kose.

Za koga tetman s iTeraCare nijepreporučljiv?

OPIS TRETMANA ZA POTICANJE RASTA KOSE

Nakon što osoba popije 2 šalice energizirane vode, prolaze se određene točke na tijelu (prikazane na ilustraciji). Radi se preko odjeće i nije potrebno ležati. Sam tretman je vrlo ugodan, naime uređaj puše topli zrak (ima dvije brzine).

Redovna cijena jednog tretmana u trajanju oko 60 minuta je 40 eura / 301,36 kuna.

Mogući individualno skrojeni paketi posebne ponude uz popuste.

Javite nam se!

Frizerski salon Remi, Baštijanova 17, Zagreb, 01 554 28 81, 098 93 95 515

Author Info

stefani

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori