Trajni lak dio je naše ponude!

Trajni lak dio je naše ponude!

Početkom listopada 2023. godine dio ponude frizerskog salona REMI postala je i usluga trajnog laka! Zanimljivo je i to da vam možemo uštediti i vrijeme, jer dok vas friziramo, ako vam se baš žuri, naša kolegica će vam napraviti manikuru i tako pripremiti nokte za trajni lak.

Cijene naših usluga su: priprema nokta za trajni lak (što može uključivati skidanje vašeg laka ili trajnog laka te manikuru) i trajni lak: 20 eura. Iako je naš lak kvalitetan i stvarni trajan 2 do tri tjedna (radi rasta nokta), želite li popraviti jedan nokat cijena je 2 eura, želite li skinuti trajni lak i ne stavljati novi, cijene je 4 eura.

Tečaj konverzije je 1 eur = 7,53450 kn


Prava jesenska boja, zar ne?

Naša višegodišnja klijentica Stefani oduševljeno se odlučila za naš trajni lak čim je čula da je dio naše ponude, a i da neće izgubiti puno na vremenu.

Author Info

stefani

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori