Cvijeće u kosi – da, uz pravu mjeru!

Cvijeće u kosi pruža nam notu romantičnog, nježnog, lijepog, prirodnog… Ljepota rascvjetanog proljeća ovih dana nas zasigurno ostavlja bez daha. Stoga ne čudi da mnoge mladenke u ovo doba godine posežu za pravim cvijećem kao ukrasom za kosu.

Cvijeće u kosi – da, ali uz pravu mjeru

Frizura sa cvijećem u kosi može ispasti jako, jako lijepa, ali treba paziti na mjeru (ne želimo gnijezdo na glavi). Duga kosa je kao stvorena ‘baza’ za igru pletenica i cvijeća, ali baš za kratku kosu – koju treba znati ‘podići’ s nekim detaljem kad je u pitanju vjenčana frizura,cvijeće je također dobar izbor. Recimo, mladenka na fotografiji se odlučila za orhideje u kosi, uz neku elegantnu vjenčanicu – vjerjemo da je dobila kompliment za styling.

Vi znate da mi u Remiju OBOŽAVAMO raditi svečane frizure? Pogledajte galeriju fotografija koja vam donisi više inspiracije frizura sa svijećem u kosi. Možemo vam ponuditi i uslugu profesionalnog, svečanog make-upa Bit će nam drago budemo li dijelom i vaše vjenčane ili neke druge svečane čarolije.

Nazovite nas već danas i osmislimo tu divnu frizuru od koje će svima zastati dah – baš kao kad uživamo u pogledu na ljepotu prirode u proljeće.

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori