Darujemo vas tretmanom kose!

Prosinac je mjesec darivanja i zato za vas imamo nešto posebno: uz svaku naručenu fen frizuru darujemo vas tretmanom kose maskom uz moćan uređaj na paru!

KOSA JE NESRETNA: radi kućnog grijanja, vanjske hladnoće, magle, kiše i snijega krajem godine naša je kosa oslabljena, izgubila je sjaj, elastičnost, neposlušna je.

RJEŠENJE su profesionalni tretmani kose koji joj vraćaju hidrataciju, elastičnost, punoću i sjaj. Imamo nekoliko takvih tretmana u ponudi, a od 1. do 31. prosinca uz svaku fen frizuru častimo vas ovim odličnim tretmanom.

U našoj ponudi imamo više vrsta kvalitetnih maski za kosu te prema potrebi, odabiremo onu najbolju za naše klijente. Tu su multivitaminska maska, maska od algi i keratinska maska.

Vrlo je popularna KERATINSKA MASKA koja hrani i zaglađuje kosu, smanjuje neposlušnost vlasi i pojačava prirodni sjaj i mekoću kose, no tijekom ove akcije moguć je odabir i neke druge maske. Masku treba razlikovati od one koju koristimo u keratinskom ravnanju kose. 

Redovna cijena tretmana obnove kose maska + iMaster je inače 12 eura / 90,41 kn.

iMaster je uređaj kojeg rado koristimo i pri bojanju kose, a radi na principu pare i ozona. Otvorit će pore, ukloniti stare stanice s vlasišta, poboljšati cirkulaciju te otvoriti kutikulu vlasi kako bi još uspješnije apsorbirala sastojke maske i na taj način će pomoći pri obnovi kose uz pojačani učinak same maske.

Isprobajte ovaj inovativan tretman i napustite nas s kosom koja izgleda zdravije, glađe i sjajnije!

Želimo se na ovaj način zahvaliti svima vama koji ste nam dali svoje povjerenje, a također dati dar dobrodošlice nekome tko nas tek otkrije.

Naručite se već danas za fen frizuru uz naš dar! Pogledajte naš cjenik.

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori