Minival – povratak u velikom stilu

Valovita i kovrčava kosa su uvijek su “in” samo se kroz vrijeme mijenja način kako ju radimo. One koje su se  svoje valove i kovrčice zaljubile, poželjele su da “frizura potraje” i tako nam se minival vratio u velikom stilu. U nastavku vam donosimo odgovore na neka česta pitanja na temu minivala.

1. Minival je i za bojanu kosu i kosu s pramenovima!

„Imam bojanu kosu, to nije dobro za minival, mora biti prirodna, zar ne?“ – pitala nas je nedavno naša dugogodišnja klijentica. Dobra vijest – ne mora! Uostalom, priznajmo same sebi – koliko nas danas ima prirodnu boju kose?

Minival je postupak za postizanje trajnih kovrči putem kemijske obrade kose, a današnja sredstva za izradu zanosnih kovrča obogaćena su sastojcima poput keratina  tako da i bojana kosa kao i kosa koja ima pramenove može dobro podnijeti minival. Nedavno smo radili blagi, valoviti minival klijentici koja se boja u plavo! No, kakav minival i s kojim sredstvima bismo ga trebali raditi na vašoj kosi – bila ona prirodna ili bojana, odlučit ćemo zajedno s vama pri prvom susretu.

2. Minivalom ne možemo postići samo valovitu kosu?

Drugo često pitanje koje čujemo je: “Minival daje samo one sitne kovrčice, zar ne?“ I tu imamo dobru vijest: kovrčavost kose i veličine kovrča su varijabilna stavka. Sve ovisi s kojim uvijačima, sredstvima, vašoj kvaliteti, gustoći, dužini kose kao i željenoj frizuri, ali na raspolaganju imamo:

  • sitne, spiralne kovrče
  • srednja veličina kovrča
  • krupnije kovrče
  • valovita kosa

3. Minival ne odlazi dok kosa ne izraste?

Posebnost “novog” minivala je postepeno opuštanje kovrča, tako da ne morate, kao u prošlom stoljeću kad je minival bio broj jedan frizura, čekati da vam izraste kosa.

Minival – cijene

  • kratka kosa 150 kn
  • srednje duga kosa 200 kn
  • duga kosa 220 kn

No, uvijek je dobro nazvati i provjeriti cijene.  Dogovorite svoj termin!

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori