Frizerski salon REMI – o nama

Frizerski salon REMI, za žene, muškarce i djecu  posluje od 2000. godine, vlasnica mu je Jadranka Višek.

REMI nudi usluge klasičnog i modernog šišanja, bojanja kose, preljeva, izrade pramenova, pletenica, minivala, svečanih frizura kao i neke posebne tretmane za održavanje ljepote i zdravlja kose.  Provjerite:  cijene naših usluga. Tim salona redovito prati modne trendove sudjelovanjem na stručnim seminarima u Hrvatskoj, ali i van zemlje. Svojom veselom žućkastom bojom namještaja salon odaje svoju razigranost kao i pozitivan stav prema poslu i životu općenito.Drugi o nama

9 RAZLOGA ZAŠTO ODABRATI „REMI“

“U svijet frizera i frizerske mašte ušla sam davne 1984. godine. Nakon 16 godina rada u struci, otvorila sam frizerski salon za žene i muškarce REMI i od tada sam jedna od onih sretnica koje rade posao u kojem uživaju. Ono čime se uvijek možemo pohvaliti je niz dugogodišnjih, zadovoljnih klijenata. Želimo da svaki naš klijent osjeti domaću i toplu atmosferu našeg salona i napusti ga s ljepšom kosom i boljim raspoloženjem.” Jadranka Višek, vlasnica salona
  1. Uvažavamo vaše želje i vašu kosu: šišamo onoliko koliko želite, pogađamo nijanse boja, nema neugodnih iznenađenja.

  2. Pitate li nas savjet vezan za odgovarajuću frizuru, dat ćemo vam svoje iskreno, stručno mišljenje.

  3. Brinemo o zdravlju vaše kose kvalitetnim proizvodima i ulažemo u korisne uređaje.

  4. Cijenimo vaše vrijeme i vaš budžet: držimo do dogovorenog termina, organizirane smo. Naša kvaliteta premašuje naše pristupačne cijene.

  5. Koristimo poznate i potvrđene proizvode za kosu.

  6. Imamo na raspolaganju usluge profesionalne vizažistice po pristupačnim cijenama.

  7. Stalo nam je do vaše djece: za naše najmanje klijente uvijek imamo spremne slatkiše i košaricu s igračkama kako bi im boravak u REMIJU bio zabavniji!

  8. Svaki klijent nam je važan i dobrodošao!

  9. Deveti razlog je vaš osobni razlog. Rado ćemo ga čuti pri slijedećem susretu!

OSNOVNI PODACI: vlasnica frizerskog salona “Remi” je Jadranka Višek. Adresa salona je: Baštijanova 17, Zagreb. OIB: 67758369863. Žiro račun salona otvoren je u PBZ-u.

MEMORABILIA d.o.o. iz  Zagreba je tvrtka koja je izradila te po potrebi održava našu web stranicu kao povremeno i našu Facebook stranicu. Hvala im na suradnji!


Radno vrijeme

Radimo od 8 h do 19 h od ponedjeljka do petka, a subotom od 8 h do 14 h. Imate li neke nedoumice i pitanja? Posebne želje? Slobodno nas nazovite.

Telefon : 01 554 28 81

Telefon : 098 93 95 515

Email : jadrankavisek1965@gmail.com

Kontakt obrazac : Ispuni obrazac

Pratite nas!


Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori