Frizerski salon REMI – o nama

Kad bi frizerski salon REMI mogao pričati priče, svih ovih godina od kad posluje od 2000. godine, REMI bi ispričao razne priče!

Bile bi to priče o frizurama, kosi, novitetima, bojama, stilovima šišanja, bradama, priče o zadovoljnim klijentima i važnim događajima u njihovim životima u kojima smo sudjelovali uljepšavajući ih. U ove 22. godine od kada postojimo sada već šišamo i friziramo djecu klijenata koji su i sami bili djeca dok smo počeli s radom u Kustošiji! Drago nam je što su nam mnogi iz Kustošije i okolice ostali vjerni nakon što smo se krajem 2018. godine preselili u vlastiti prostor u Baštijanovoj ulici 17.

Od ponude koju imamo, a koja vas uvijek iznova oduševi, tu su naše kvalitetne KYO boje za kosu bez amonijaka, razni tretmani njege kose, brazilsko ravnanje kose keratinom ili botox njega, zatim odličan uređaj iMaster kao i usluge bojanja kose, brade i brkova za muškarce.

Uvijek nastojimo pratiti novitete kao i napredne tehnike bojanja i njege kose.  Za vaše svečane prigode u naš salon pozivamo vrhunsku vizažisticu kako biste imali postojan i kvalitetan make up.

Najvažnije je da ste vi kao naš klijent zadovoljni i da se vama sviđa vaš izgled, na nama je samo da ostvarimo zamišljeno. Tako da ako nam otvorite fotografiju na mobitelu i kažete „ovakve pramenove želim“ ili “ošišajte me ovako”, nema problema! Dobra je to smjernica.

To vaše zadovoljstvo našim radom nas vodi i kroz izbor kvalitetnih proizvoda, kroz potragu za novitetima te u usavršavanju našeg znanja putem seminara, kao i pri izboru naših zaposlenika.

Kako želimo biti pristupačni i po cijenama, one nikad nisu bile visoke, njegujemo realne i prihvatljive cijene. Iako godina 2022. donesi sveopće podizanje cijena (nama su već poskupjeli proizvodi s kojima radimo, kao i režije), nastojat ćemo i dalje biti što pristupačniji u cijenama naših usluga.
Hvala vam na vašem povjerenju i što uz vas radimo posao koji volimo!Drugi o nama

9 RAZLOGA ZAŠTO ODABRATI „REMI“

“U svijet frizera i frizerske mašte ušla sam davne 1984. godine. Nakon 16 godina rada u struci, otvorila sam frizerski salon za žene i muškarce REMI i od tada sam jedna od onih sretnica koje rade posao u kojem uživaju. Ono čime se uvijek možemo pohvaliti je niz dugogodišnjih, zadovoljnih klijenata. Želimo da svaki naš klijent osjeti domaću i toplu atmosferu našeg salona i napusti ga s ljepšom kosom i boljim raspoloženjem.” Jadranka Višek, vlasnica salona
  1. Uvažavamo vaše želje i vašu kosu: šišamo onoliko koliko želite, pogađamo nijanse boja, nema neugodnih iznenađenja.

  2. Pitate li nas savjet vezan za odgovarajuću frizuru, dat ćemo vam svoje iskreno, stručno mišljenje.

  3. Brinemo o zdravlju vaše kose kvalitetnim proizvodima i ulažemo u korisne uređaje.

  4. Cijenimo vaše vrijeme i vaš budžet: držimo do dogovorenog termina, organizirane smo. Naša kvaliteta premašuje naše pristupačne cijene.

  5. Koristimo poznate i potvrđene proizvode za kosu.

  6. Imamo na raspolaganju usluge profesionalne vizažistice po pristupačnim cijenama.

  7. Stalo nam je do vaše djece: za naše najmanje klijente uvijek imamo spremne slatkiše i košaricu s igračkama kako bi im boravak u REMIJU bio zabavniji!

  8. Svaki klijent nam je važan i dobrodošao!

  9. Deveti razlog je vaš osobni razlog. Rado ćemo ga čuti pri slijedećem susretu!

OSNOVNI PODACI: vlasnica frizerskog salona “Remi” je Jadranka Višek. Adresa salona je: Baštijanova 17, Zagreb. OIB: 67758369863. Žiro račun salona otvoren je u PBZ-u.

MEMORABILIA d.o.o. iz  Zagreba je tvrtka koja je izradila te po potrebi održava našu web stranicu kao povremeno i našu Facebook stranicu. Hvala im na suradnji!


Radno vrijeme

Radimo od 8 h do 19 h od ponedjeljka do petka, a subotom od 8 h do 14 h. Imate li neke nedoumice i pitanja? Posebne želje? Slobodno nas nazovite.

Telefon : 01 554 28 81

Telefon : 098 93 95 515

Email : jadrankavisek1965@gmail.com

Kontakt obrazac : Ispuni obrazac

Pratite nas!


Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori