Obnova kose uz tretman b³ Demi Conditioner & Brazilian Bond Builder

Vrijeme je za zdravu kosu!

Kako se koristi?

  • Pomiješamo b³ Demi Conditoner 30 ml i doziramo b³ sredstvo Brazilian Bond Builder.
  • Nakon što vam operemo kosu i posušimo ručnikom, slijedi aplikacija proizvoda kistom na kosu
  • Nakon nanošenja smjese na kosu, koja ima ugodan miris, neki će vam možda staviti kapu i zagrijavati fenom, no kako REMI ima odličan uređaj iMaster, mi ćemo se poslužiti njime kako bismo izvukli najviše iz ovih proizvoda. iMaster ubrzava učinak tako da će 5 do 10 minuta biti sasvim dovoljno.

Tretman b³ Demi Permanent Conditioner je inovativna profesionalna salonska usluga posebno formulirana sa popularanim b³ Brazilian Bond Builderom kako bi se osigurala intenzivna njega i dugotrajan rezultat za ekstremno oštećenu i kemijski tretiranu kosu.

Suha kosa, ispucali, beživotni vrhovi… kosa bez sjaja i punoće? Zvuči vam poznato? Našim tretmanima za kosu, pridružili smo još jedan – tretman kojeg vole i hollywoodske zvijezde.

Tretman b³ Demi Permanent Conditioner

Tretman b³ Demi Permanent Conditioner je inovativna profesionalna salonska usluga posebno formulirana s b³ Brazilian Bond Builderom kako bi se osigurala intenzivna njega i dugotrajan rezultat za ekstremno oštećenu i kemijski tretiranu kosu.

Ovaj tehnološki proizvod intenzivno rekonstruira i jača oslabljena vlakna, istovremeno pomažući u zatvaranju kutikule kako bi se spriječio gubitak vlage i povećala zaštita od topline, kao i nastanak budućih oštećenja.

Krajnji je rezultat snažna, mekana i iznimno zdrava kosa. Učinci se vide i do 12 ispiranja kose.

Cijena: tretman b³ Demi Permanent Conditioner iznosi 120 kn u našem salonu. Doznajte naše cijene /  01 375 06 50.

Dodatno: iako mi koristmo vrlo kvalitetne KYO boje bez amonijaka, dodatno se u boju može nadodati b³ Brazilian Bond Builder za dodatnu njegu kose tijekom bojanja. Više o tome doznajte u posjetu našem salonu. Čekamo vas!


Preporuke:

 

Korištenjem ove stranice pristajete na uporabu kolačića. Više informacija

Upotreba kolačića na ovim stranicama je omogućena kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo njihovog korištenja. Ako nastavite koristiti ove stranice bez promjene postavki na vašem uređaju ili ako kliknete "Prihvaćam", smatramo da ste suglasni s njihovom uptrebom.

Zatvori